Vælg billetter


 

KANT Festival | Kunst & Kultur

KANT-Festival er en årlig, tilbagevendende fotofestival – en hyldest til fotografiet, til naturen, kunsten og de gode og de vigtige fortællinger.

Den første weekend i oktober slår vi dørene op til Thisted Musikteater og tre dage med fotografiske oplevelser – foredrag og fotoudstillinger, masser af socialt samvær og hygge, og masser af inspiration til fotografiet og til livet.

Internationalt program

På KANT Festival kan du opleve en skøn blanding af fotografer og formidlere - både up-coming og store, etablerede navne.

I år er programmet helt forrygende med foredragsholdere og udstillere fra Danmark, Holland, Spanien og Italien.

Vi får både besøg af naturfotografer, kunstfotografer og fotojournalister – alle med det til fælles, at de har noget på hjerte og deler begejstringen for at formidle deres historier og oplevelser visuelt.

Ud over det sædvanlige

KANT Festival er en fotofestival ud over det sædvanlige.

Med op til 200 besøgende til foredrag formår vi at skabe en intim og nærværende weekend, hvor alle hygger, drikker kaffe og spiser sammen – betalende gæster, foredragsholdere, udstillere og arrangører.

Uanset om du er interesseret i fotografi, kunst, natur eller bare godt selskab og usædvanlige oplevelser, så er her noget for dig på KANT Festival. 

Facebook


Venue


Kant Festival Thisted Musikteater Håndværker Torv 1
7700 Thisted, Danmark

Kalender


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google